Cauta:
Înregistrarea nu este necesară pentru a comanda produsele noastre.
Continutul cosului
Produse
Noutati Promotii Forme de Paste Bucatarie Forme silicon pentru sapun Unelte - echipamente de gradina Baterie Cosmetice Accesorii pentru baie Accesorii locuinta Utile in gospodarie Technice Accesorii biciclete Lampi Papetarie Genti, posete Accesorii animale mici Accesorii auto Jucarii Cadouri Alte produse Accesorii petreceri Vara Craciun Cadouri de ziua indragostitilor
Login
E-mail:
Parola:
Înregistrarea nu este obligatorie
înregistrează-te

Politica de confidentialitate

Operatorul Magazinului Web Pandortex vă informează despre politica privind Prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date

Avem  obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: Gestiune economică financiară şi administrativă, prin prelucrarea comenzilor depuse pe site-ul pandortex.ro.

 

1.Numele și adresa a operatorului de date.

Nume: Thaitex Kft

Adresa: 2096 Üröm, Ungaria str. Görgey 1/a.

CUI: HU12852426

Nr. Registrul Comerțului: Cg.13-09-147484

Limba contractului: Maghiară

Tel: +40 766 423 396

Magazin web domain: www.pandortex.ro

Persoană de contact: Bartal Sándor

 

2.Politici privind Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

În parcursul prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii ia in considerare legislația aplicabilă. Principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal menționate în anexa aceasta se are in vedere dispozitiile legale in vigoare

 

•Legea 1992. LXVI. –  înregistrarea datelor cu caracter personal ale cetățenilor și adresa acestora

•Legea 1995. CXIX– gestionarea datelor de nume și adresă în scopul cercetării și achiziției directe de afaceri (Actul DM);

•Legea 2001. CVIII. - Despre aspectele ale serviciilor societății informaționale și ale serviciilor de comerț electronic;

•Legea 2008. XLVIII. – privind Termenii și limitele fundamentale ale activității de publicitate economică (Grt.)

•Legea 2011. CXII– dreptul informartiei la autodeterninare și libertatea de informare

•Regulamentul (EU) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice (RGPD)

3.Definiții

 

3.1. Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sai identificabilă direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, Cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identități fiyuiologice, fenetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

3.2. Îmupternicit înseamnă persoana fizică sau juridică, autporitatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracterpersonal în numele operatorului.

3.3. Consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsă de ambiguitate al persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal caew o privesc să fie prelucrate.

3.4 Încălcarea securității datelor cu caracter personal înseamnă o încălcare a securității care duce, în mod accidental sal ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea, sau divulgarea neautorizată a datelor cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate într-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea.

3.4 Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex - preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

 

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

 

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc "third party cookies" pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

4. Cum pont opri Cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

•Setari cookie-uri Internet Explorer

•Setari cookie-uri Mozilla Firefox

•Setari cookie-uri Chrome

•Setari cookie-uri Safari

 

5.Ce tip de date personale colectăm

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:

• Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon

• Informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul, ;

• Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;

• Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.

•Date pentru facturare, nume, adresă, numar de telefon, CUI

Vom procesa orice fel de alte date doar dacă v-ați dat consimțământul explicit sau acest lucru este cerut de legile în vigoare la acel moment dat sau ați facut publice aceste date în mod deliberat.

6.Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale și de ce

Datele dumneavoastră pot fi utilizate în următoarele scopuri:

• Pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu chizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții;

•Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;

•Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;

•Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația noastră cu dumneavoastră ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dumneavoastră cu noi; 

Vom procesa datele dumneavoastră personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră personale.

În cele mai multe cazuri, va trebui să procesăm datele dumneavoastră personale pentru a le putea introduce în contractul nostru de vânzare cu dumneavoastră

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:

• Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau cele privind protecția consumatorilor);

• Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane;

Face parte din interesele noastre legitime în funcționarea ca o societate comercială (de exemplu, în scopuri administrative).

Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

7. Pentru cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări. 

8. Responsabilul cu protecția datelor

Am desemnat un Responsabil cu protecția datelor („RPD”) pentru a supraveghea respectarea acestei politici. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică sau la modul în care ne ocupăm de informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să contactați RPD lae-mailul nostrum official pandortex.ro@gmail.com. Aveți dreptul să adresați o plângere în orice moment unei autorități de supraveghere. Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal este autoritatea principală de supraveghere a protecției datelor pentru Pandortex în calitate de operator de date.

Datele cu character personal sunt accesate cu partenerii noștri, Poșta Română pentru livrarea coletelor.

9. Drepturile dumneavoastră legate de protecția datelor

În anumite circumstanțe, prin lege aveți dreptul:

• Să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dumneavoastră și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem/folosim. 

•Să solicitați accesul la informațiile dumneavoastră personale (cunoscută sub denumirea „solicitare de acces persoană vizată”). Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să verificați dacă le procesăm în mod legal.

•Să solicitați corectarea informațiilor personale pe care le deținem în legătură cu dumneavoastră Acest lucru vă permite să corectați orice informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dumneavoastră

• Să solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm informațiile personale acolo unde nu există motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm informațiile dumneavoastră personale în cazul în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării.

• Să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră personale în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cel ale unei terțe părți) și există ceva despre situația dumneavoastră specifică care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv. De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct.

• Să vă opuneți cu privire la luarea automată a deciziilor, inclusiv analiza profilului, adică să nu faceți obiectul niciunei decizii automate prin utilizarea informațiilor dumneavoastră personale sau a analizei profilului dumneavoastră

• Să solicitați restricții în ceea ce privește procesarea informațiilor dumneavoastră personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea informațiilor personale despre dumneavoastră, de exemplu, dacă doriți ca noi să stabilim acuratețea sau motivul procesării acestora.

• Să solicitați transferul informațiilor dumneavoastră personale într-o formă electronică și structurată către dumneavoastră sau către o altă parte (cunoscută în mod obișnuit ca drept la „portabilitatea datelor”). Acest lucru vă permite să preluați datele dumneavoastră de la noi 

într-un format utilizabil electronic și să vă puteți transfera datele către o altă parte într-un format utilizabil electronic.

•Să vă retrageți consimțământul. În circumstanțele limitate în care ați dat acordul dumneavoastră pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dumneavoastră personale într-un anumit scop, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea respectivă. Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră în scopul sau scopurile pentru care v-ați dat acordul inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.

10.Declarația operatorului de date

Operatorul de date este de acord cu conținutul acestei fișe de informații și se angajeză că gestionarea datelor referitoare la serviciul nostru respectă cerințele stabilite.

 

 

 

 

 
Magazinul online Pandortex.ro va ofera o gama larga de produse pentru diferite varste si activitati: obiecte si articole de design interior, ustensile necesare in bucatarie sau baie, cadouri simple pentru fiecare membru al familiei, produse cosmetice, birotica, jucarii, genti, unelte de pescuit, accesorii pentru caini, unelte de gradinarit sau produse de imbracaminte se regasesc in oferta Pandortex.
In fiecare saptamana va asteptam cu noi promotii si oferte speciale la diverse categorii de produse printre care enumeram:
- ustensilele de bucatarie – forme de silicon, forme muffin, tavi, linguri de lemn, razatori, strecuratori, cafetiere, caserole, cutite, tacamuri, tirbusoane
- obiecte si accesorii pentru casa – saci vacuum pentru depozitare, suport pantofi, alarme, termometre - sau baie - capuri si furtune de dus, baterii dus
- unelte – ciocane, surubelnite, discuri abrazive sau de taiere, foarfeci, fierastraie
- produse pentru ingrijire personala – farduri, aparate de ras, aparate de epilat sau masaj, seturi pentru manichiura, perii, pile pentru unghii
- accesorii pentru caini – jucarii, boluri, hamuri si lese
- birotica – calculatoare de birou, foarfeci, lupe, creioane, pixuri
- jucarii – carti de joc, sah, jocuri de societate
- unelte de pescuit – undite, mulinete, plute
Vom cauta sa diversificam gama de produse in mod regulat pentru a deservi cat mai bine cerintele clientilor nostri. Promitem nu numai produse de calitate si preturi accesibile pentru toate buzunarele ci si o deservire impecabila. Va stam la dispozitie cu multa placere pentru orice solicitari, intrebari si sugestii. Va asteptam pe site-ul nostru pentru a va convinge.

Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Pandortex.ro pe ShopMania
Bucatarie Bucatarie  

© 2012 Magazin web Pandortex Toate drepturile sunt rezervate.

Preturile contin TVA.Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului.Specificatiile tehnice sunt informative,in conformitate cu datele transmise de catre producatori sau distribuitorii autorizati;ele pot fi modificate fara instiintarea prealabila si nu constituie obligativitate contractuala,aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.Toate produsele prezente pe pandortex.ro sunt valabile in limita stocului.Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat.Toate marcile apartin detinatorilor legali. http://www.anpc.gov.ro/